Dyson Servis Dilovası

Süpürge denilince ilk akla gelen markalardan birisi olan Dyson markası, süpürge sektöründe hayatınızı zenginleştirecek yepyeni teknolojilere imza atmak, bu teknolojileri her koşulda en uygun fiyata sunacak güce sahip olmak olan vizyonu sayesinde yaşamınızı rahatlatacak seçenekler ve belki de hayatınızı değiştirecek fırsatlar sunmaktadır.

Ayrıca yüksek kalite anlayışıyla ürettiği akıllı ürün özelliklerini uygun fiyat seçenekleriyle sunarak hayatınıza değer katan marka olmak ve yaşamınızın her alanında gururla yer almak olan misyonu ile de sektörde oldukça sevilen ve kullanıcılar arasında tercih edilen firmalardan olduğu ortadadır. Süpürgelerin her dönemde kullanım özelliğinden dolayı arıza bildirimleri servisler ve kullanıcılar için oldukça yaygın görülen bir durumdur. Her markanın kendisine ait arıza türleri bulunmaktadır.

Süpürgeniz arıza verdiğinde bunun çözümü teknik bir durum gerektirdiğinden ötürü bir destek almanız gerekir. Bu noktada markanın kendisine ait teknik servislerine başvurmanız önerilir. Dyson Servis Dilovası şubesi olarak süpürge arızalarınız, yedek parça ve aksesuar hizmetleriniz için profesyonel ve güler yüzlü kadromuz ile yaptığımız hizmetlerin 1 yıla kadar garantisi ile bir telefon kadar uzağınızda uzağınızdayız.


Dilovası Dyson Servisi
Çağrı Merkezi:850 259 87 46
Hizmet Saatleri:Pazartesi-Cuma : 08:15 – 19:45
Cumartesi-Pazar : 09:30 – 18:10
Call Now Button444 78 56